facebook tracking

Berätta lite om dig själv och hur du hittade till Likvidum!

Jag är en otroligt driven och tävlingsinriktad människa och brinner för att hjälpa andra människor nå deras mål och se dem utvecklas. Jag blev rekryterad av den dåvarande rekryteringsansvarige när jag stod på UF-mässan och kände direkt att det var här jag vill jobba!

Berätta om något som ingen vet om dig!

Är sjukt duktig på musik och texter, så vad som än spelas sjunger jag med i låten även om det inte låter så bra… Hehe.

Vad är det bästa med att arbeta på Likvidum?

Jag tycker att det absolut bästa med det här företaget är att se alla unga människor utvecklas både till toppsäljare men även som människor. Att så pass unga människor som de flesta som jobbar här ändå är och lyckas tjäna så mycket pengar är otroligt roligt!

Vad tror du krävs för att bli en riktigt vass handläggare på Likvidum?

Hängivenhet till jobbet. Även fast vi har det roligt ska det vara full fokus i varje samtal. En annan sak är att hela tiden ha ett mål att sträva efter och vilja nå det målet till varje pris.

Vad är ditt bästa minne sen du började på Likvidum?

Första gången vi kom till det nya kontoret var en wow-känsla! Från vårt gamla väldigt trånga kontor till detta palats som vi sitter på och njuter varje dag. 😊

Vad får dig att sticka ut på Likvidum?

Jag skulle säga att min röst och positiva inställning sticker ut. Jag pratar rätt högt naturligt så varje medarbetare hör mig hjälpa kunder varje dag, men sen också att oavsett hur det går eller mår så är jag alltid lika positiv.

Hur ser dina framtidsplaner ut?

Mina framtidsmål är nu som Teamleader att stanna på detta företaget och vara med på dess otroligt resa och utveckling till en av Sveriges största låneförmedlare.

Jobba med mig

Jobbar du redan på Likvidum?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@likvidum.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor